Няма нищо ново в новия сезон, ще бъде по-лош е от

...
Няма нищо ново в новия сезон, ще бъде по-лош е от
Коментари Харесай

Влиза звезда, която не всяко шоу може да покани: Рачков

" Няма нищо ново в новия сезон, ще бъде по-лош е от първия... ", по този начин се пошегува Димитър Рачков, броени часове преди старта на новия сезон на шоуто му " С Рачков всичко е допустимо ".

" Стартираме втори сезон и ще има доста нови игри и провокации със феновете. Уча всяка вечер новите номера, тъй като се оказаха нови и за мен ", загатна пред  " Събуди се " по Нова тв водещият.

Още в първия епизод довечера в студиото му ще се появявят редица звезди от Народния спектакъл, измежду които Владо Пенев, Дарин и Деян Ангелови, Алекс Раева... Както признава и самият Рачков - " В страната всичко е с връзки. И при нас е по този начин. Старали сме се да няма нищо съществено, тъй като неделята е с цел да се отпусне човек от напрегнатата седмица, от неприятните вести, от всичко. "

" Митко няма сюжет, всичко е импровизация ", добави и продуцентът Джуди Халваджиян. И подгря напълно любознанието за това, което ще се случи в този сезон: " Ще имаме една огромна изненада, с велики спортисти. "

" Рачков мъчно предстои на дирижиране. Има толкоз доста опит, че в действителност е мъчно. Това предаване стартира да се утвърждава като предаване, с което могат да си починат, да се разтоварят. Има толкоз доста известни персони и то единствено в границите на един сезон. Няма друго такова предаване. Случва се, тъй като с Рачков всичко е допустимо ", показа и Рафи Бохосян.

Шоуто довечера ще започва с една огромна изненада! На посетители на Рачков ще е " звезда, която всяко шоу може да предложения ", както я дефинира и продуцентът Джуди Халваджиян. " Ще е огромна изненада! "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР